♥♥Selamat Datang Ke Ruang Cerita Saya. Selamat Membaca♥♥

Saturday, December 11, 2010

KURSUS ASAS KEUSAHAWANAN SISWA

oleh kerana blog ni baru nak dipanaskan enjinnye.. maka dgn ni.. lambat sket la nak pos cite2 menarik yg pernah berlaku selame nie.. skang ni aku nak share la sket pasal kursus apekah nie.. ok! kursus ni berlangsung lepas final exam kitorang.. sape kitorang?? musti la pelaja2 UTeM.. haha.. promote sat.. wink2! mende ni start 25.11.2010-30.11.2010.. lame la gak.. tapi syok pasal duduk hotel.. uish! jakun sat la aku nie.. haha.. pdulik ape aku.. seramai lebih kurang 60-65 orang yg terlibat dalam kursus nie.. tapi mostly musti la budak fakulti aku kan.. sbb nye name pun kursus asas KEUSAHAWANAN siswa.. yeahh! hidup FPTT.. upssss~



ha! ni la hotel penginapan kitorang..

duduk sini best weyhh.. kitorang dibekalkan ngn makan.. makan.. makan.. makan.. (ape hal banyak no makan ko ni).. makan free je aku ni.. tapa agak sadis bile aku tak boley makan makanan hotel.. asal aku makan je.. 'saham' aku pasti naek.. fhm2 la korang ye.. hehe.. tapi name pun kursus kan.. ceramah jela dari pagi ke ptg ke mlm.. yg syok nye.. riadah kitorang 2 jam.. best weyh.. ade yg bantai tido.. ade plak yg terjun dlm kolam renang ngn penoh excited nye.. huhu.. termasuklah aku.. hahahaha...



sedikit pemandangan swimming pool


sbb tak dpt mandi pantai...kitorang bergmbo jela...

ade gak lecturer dari fakulti aku dtg.. antaranya en fazli ngn en othman.. ramai lagi penceramah dari alumni utem.. tapi aku tak hengat la name dorang.. nak upload pic.. kang byk bebeno.. huhu.. jadi aku sertakan sket je la gambo2 nye ea.. sbb selebihnye aku upload dlm pesbuk...


wajah2 ceria mase pendaftaran..


view mlm hotel ni...lawo kan...kan3..?! =)


alaaaa...comel nye mereka..haha


ha! jgn pk mcm2 plak...


en azrul...penceramah plg lame ngn kitorang...
spnjg hari dr pg smpai mlm taw..


rakan2 ku yg sgt sebok wat perancangan perniagaan... 
last2 tak dapat present pun.. sdey giler!


kami yg gilang gemilang...


slepas brakhirnya kursus...
maaf pd gmbo kwn2 ku yg xmsuk ni ye.

owh! lupe nak mention.. kursus ni berlangsung kat PORT DICKSON.. maka ni jela sedikit gambo yg aku ley share kt blog ni.. gmabo2 laen sume kat pesbuk.. hehe.. kalo nak cite sume sepanjang kursus ni.. haishhh! maunye 10 page aku perlukan.. huhu.. semoga terhibur ye.. maaf jika nukilan ni membuhsankn... =)

HAVE A NICE DAY ^_^

4 comments:

  1. piza..suke2..pndai ko plih gmbr..cumil2 je gmbar ak..hahaha

    ReplyDelete
  2. aq kn comey,,,musti la pndai plih,,hehe~

    ReplyDelete