♥♥Selamat Datang Ke Ruang Cerita Saya. Selamat Membaca♥♥

Friday, March 2, 2012

Rahsia wanita melalui bantal

agak2. aku comel camni tak mase tido? :P
 
1. Memeluk bantal
mereka ni biasenye berjiwa seni & manja. mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik, dan sastera. perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan. 


 ni kire bajet macam secure abes la.

2. Menggunakan banyak bantal
mereka biasenye kurang keyakinan. dalam kehidupan seharian, mereka memerlukan banyak pendamping. mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang laen. 
 kes jimat nih. :P

3. Menggunakan 1 bantal
mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4. Meletakkan bantal di bawah kaki
mereka mempunyai sifat kurang baek. mereka kurang bergaul dengan orang ramai, malah kaku dalam pergaulan. ini menyebabkan mereka cenderung bersikap egois. mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita-cita. mereka tidak suke berusaha.

5. Tidur tanpa bantal
mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

notakakiku : rindu nak pelok moomoo. terlupe bawak balek kluang aritu. dah 2 malam tak peluk. tido asyek terjaga je. wuuaaaa. :'( kesian moomoo kat melaka tu. esok kite maen peluk2 ye moomoo. :) 

No comments:

Post a Comment